Kocamın Ailesi Miray Gerçek Adı

Kocamın Ailesi Miray Gerçek Adı: Konusu ve İncelemesi

Kocamın Ailesi Miray Gerçek Adı, 2016 yılında yayınlanan bir Türk televizyon dizisidir. Dizi, İstanbul’da yaşayan bir ailenin hikayesini konu almaktadır. Ailenin başında, eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan bir baba olan Ali (Okan Yalabık) bulunmaktadır. Ali, bir inşaat şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Eşi Aylin (Gülşen Bubikoğlu), ev hanımıdır. Çocukları ise, 16 yaşındaki kızları Miray (Ayça Ayşin Turan) ve 12 yaşındaki oğulları Deniz (Burak Deniz) adlı iki gençtir.

Miray, güzel ve zeki bir genç kızdır. Ancak, ailesiyle olan ilişkileri pek iyi değildir. Annesi Aylin, onu sürekli eleştirir ve babası Ali de ona pek ilgi göstermez. Miray, bu durumdan dolayı çok mutsuzdur. Bir gün, Miray okuldan eve dönerken bir kaza geçirir. Kazada yaralanan Miray, hastaneye kaldırılır. Hastanede, Miray’ın gerçek adının Miray olmadığı, aslında Aylin’in ilk evliliğinden olan kızı olduğu ortaya çıkar. Bu durum, Ali ve Aylin’in arasını açar. Ali, Aylin’e kızgınlık duyar ve onu terk eder. Miray ise, bu durumdan dolayı çok üzülür.

Miray, annesi Aylin ile birlikte yaşamaya başlar. Ancak, Aylin’in yeni kocası olan Cemal (Mehmet Aslantuğ), Miray’a iyi davranmaz. Cemal, Miray’ı sürekli aşağılar ve ona şiddet uygular. Miray, bu durumdan dolayı çok mutsuzdur. Bir gün, Miray dayanamaz ve evden kaçar. Miray, sokaklarda yaşamaya başlar. Bir gün, Miray bir kafede çalışırken, Ali ile karşılaşır. Ali, Miray’ı görünce çok şaşırır. Miray, Ali’ye olan özlemini dile getirir. Ali de, Miray’ı özlediğini söyler. Ali ve Miray, barışırlar. Miray, Ali’nin evine geri döner. Ali ve Aylin, boşanmaktan vazgeçerler. Miray, sonunda mutlu bir aileye kavuşur.

Kocamın Ailesi Miray Gerçek Adı, aile ilişkilerini konu alan bir dizidir. Dizi, aile içindeki sorunları ve bu sorunların nasıl çözülebileceğini ele almaktadır. Dizi, izleyicilere aile değerlerinin önemini vurgulamaktadır.

Kocamın Ailesi Miray Gerçek Adı ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi