Akşın Gerçek Adı

Akşın Gerçek Adı: Konusu ve İncelemesi

Akşın Gerçek Adı, 2018 yılında vizyona giren bir Türk aksiyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Can Ulkay üstlenirken, senaryosunu ise Can Ulkay ve Ercan Mehmet Erdem kaleme almıştır. Filmin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Büşra Develi ve Yiğit Özşener yer almaktadır.

Film, özel kuvvetler timi üyesi olan Akşın’ın (Çağatay Ulusoy) hikayesini anlatmaktadır. Akşın, bir görevi sırasında yaralanır ve hafızasını kaybeder. Hafızasını geri kazanmak için mücadele eden Akşın, aynı zamanda bir suç örgütü tarafından takip edilmektedir.

Akşın Gerçek Adı, aksiyon sahneleriyle dolu bir filmdir. Filmin aksiyon sahneleri oldukça gerçekçi ve etkileyicidir. Filmin oyuncuları da rollerini oldukça iyi canlandırmışlardır. Özellikle Çağatay Ulusoy, Akşın karakterine hayat vermiştir.

Filmin konusu oldukça ilgi çekicidir. Film, izleyiciyi başından sonuna kadar ekrana kilitlemeyi başarmaktadır. Filmin temposu da oldukça iyidir. Film, hiçbir zaman sıkıcı bir hal almamaktadır.

Akşın Gerçek Adı, Türk sinemasının başarılı aksiyon filmlerinden biridir. Film, aksiyon sahneleri, oyunculukları ve konusu ile izleyiciyi memnun etmeyi başarmaktadır.

Akşın Gerçek Adı ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi