Ahsen Alemin Kralı Gerçek Adı

Ahsen Alemin Kralı Gerçek Adı: Konusu

Ahsen Alemin Kralı, 2018 yılında yayınlanan bir Türk televizyon dizisidir. Dizi, aynı adlı romandan uyarlanmıştır. Dizi, İstanbul’da yaşayan bir grup gencin hikayesini anlatmaktadır.

Dizinin başrollerinde Kubilay Aka, Elif Doğan, Aslıhan Malbora, Yiğit Kirazcı ve Burak Yörük yer almaktadır. Dizi, 2018 yılında yayınlandığında büyük ilgi görmüştür. Dizi, 2019 yılında sona ermiştir.

Dizinin Konusu

Dizi, İstanbul’da yaşayan bir grup gencin hikayesini anlatmaktadır. Dizi, bu gençlerin aşklarını, arkadaşlıklarını ve hayallerini konu almaktadır. Dizi, gençlerin yaşadığı zorlukları ve bu zorlukların üstesinden nasıl geldiklerini anlatmaktadır.

Dizinin başrol oyuncusu Kubilay Aka, dizide Ahmet karakterini canlandırmaktadır. Ahmet, İstanbul’da yaşayan bir gençtir. Ahmet, ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Ahmet, üniversite öğrencisidir. Ahmet, üniversitede Elif ile tanışır. Elif, İstanbul’da yaşayan bir genç kızdır. Elif, ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Elif, üniversite öğrencisidir. Ahmet ve Elif, üniversitede tanışır ve birbirlerine aşık olurlar.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Elif Doğan, dizide Elif karakterini canlandırmaktadır. Elif, İstanbul’da yaşayan bir genç kızdır. Elif, ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Elif, üniversite öğrencisidir. Elif, üniversitede Ahmet ile tanışır. Ahmet ve Elif, üniversitede tanışır ve birbirlerine aşık olurlar.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Aslıhan Malbora, dizide Deniz karakterini canlandırmaktadır. Deniz, İstanbul’da yaşayan bir genç kızdır. Deniz, ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Deniz, üniversite öğrencisidir. Deniz, üniversitede Mert ile tanışır. Mert, İstanbul’da yaşayan bir gençtir. Mert, ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Mert, üniversite öğrencisidir. Deniz ve Mert, üniversitede tanışır ve birbirlerine aşık olurlar.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Yiğit Kirazcı, dizide Mert karakterini canlandırmaktadır. Mert, İstanbul’da yaşayan bir gençtir. Mert, ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Mert, üniversite öğrencisidir. Mert, üniversitede Deniz ile tanışır. Deniz ve Mert, üniversitede tanışır ve birbirlerine aşık olurlar.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Burak Yörük, dizide Can karakterini canlandırmaktadır. Can, İstanbul’da yaşayan bir gençtir. Can, ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Can, üniversite öğrencisidir. Can, üniversitede Aylin ile tanışır. Aylin, İstanbul’da yaşayan bir genç kızdır. Aylin, ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Aylin, üniversite öğrencisidir. Can ve Aylin, üniversitede tanışır ve birbirlerine aşık olurlar.

Dizinin Faydalı Siteleri ve İlgili Dosyaları


Yayımlandı

kategorisi