Akasya Durağı Ali Kemal In Gerçek Adı

Akasya Durağı Ali Kemal’in Gerçek Adı: Yunus Günçe

Akasya Durağı, 2008-2012 yılları arasında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan bir Türk televizyon dizisidir. Dizi, İstanbul’un bir semtinde bulunan Akasya Durağı adlı bir otobüs durağında yaşanan olayları konu almaktadır. Dizide, farklı karakterlerin hayatları ve birbirleriyle olan ilişkileri anlatılmaktadır.

Akasya Durağı’nın en sevilen karakterlerinden biri olan Ali Kemal, dizide Yunus Günçe tarafından canlandırılmıştır. Ali Kemal, Akasya Durağı’nın sahibi olan Nuri Baba’nın (Şener Şen) oğlu ve dizinin başrol oyuncusu olan Nazlı (Özge Özpirinçci) ile evlidir. Ali Kemal, iyi kalpli ve yardımsever bir kişiliğe sahiptir. Ailesine ve arkadaşlarına çok düşkündür.

Yunus Günçe, 1974 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine 1995 yılında başlamıştır. Akasya Durağı dizisindeki rolüyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Günçe, Akasya Durağı’nın yanı sıra, Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde de rol almıştır.

Akasya Durağı Konusu

Akasya Durağı, İstanbul’un bir semtinde bulunan Akasya Durağı adlı bir otobüs durağında yaşanan olayları konu almaktadır. Dizide, farklı karakterlerin hayatları ve birbirleriyle olan ilişkileri anlatılmaktadır.

Dizinin başrol oyuncusu olan Nazlı, Akasya Durağı’nda yaşayan genç bir kadındır. Nazlı, güzel ve iyi kalpli bir kişiliğe sahiptir. Ali Kemal ile evlidir ve bir çocukları vardır.

Ali Kemal, Akasya Durağı’nın sahibi olan Nuri Baba’nın oğludur. Ali Kemal, iyi kalpli ve yardımsever bir kişiliğe sahiptir. Ailesine ve arkadaşlarına çok düşkündür. Nazlı ile evlidir ve bir çocukları vardır.

Nuri Baba, Akasya Durağı’nın sahibi ve Ali Kemal’in babasıdır. Nuri Baba, sert mizaçlı ve otoriter bir kişiliğe sahiptir. Ancak, ailesine ve arkadaşlarına çok düşkündür.

Akasya Durağı’nda yaşayan diğer karakterler arasında, Ali Kemal’in kız kardeşi olan Selin (Gülcan Arslan), Nazlı’nın arkadaşı olan Gülşen (Eda Ece), Ali Kemal’in arkadaşı olan Ferhat (Okan Yalabık) ve Nuri Baba’nın arkadaşı olan Şakir (Şevket Çoruh) yer almaktadır.

Akasya Durağı ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi