Güldür Güldür Hüseyin Gerçek Adı

Güldür Güldür Hüseyin Gerçek Adı: Konusu

Güldür Güldür Hüseyin, 2013 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan ve 2018 yılında final yapan bir komedi dizisidir. Dizi, Hüseyin (Uğur Bilgin) adlı bir taksi şoförünün ve ailesinin başından geçen komik olayları konu almaktadır.

Dizinin başrol oyuncusu Uğur Bilgin, Hüseyin karakterini canlandırmaktadır. Hüseyin, iyi kalpli ve yardımsever bir taksi şoförüdür. Ancak, aynı zamanda oldukça saf ve komik bir kişiliğe sahiptir. Hüseyin’in eşi Ayşe (Şebnem Bozoklu), çalışkan ve düzenli bir kadındır. Ayşe, Hüseyin’in saf ve komik hallerine rağmen onu çok sevmektedir. Dizide ayrıca Hüseyin ve Ayşe’nin çocukları olan Deniz (Elif Doğan) ve Can (Burak Tozkoparan) da yer almaktadır. Deniz, zeki ve başarılı bir öğrencidir. Can ise yaramaz ve hareketli bir çocuktur.

Güldür Güldür Hüseyin, yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştür. Dizi, komik hikayeleri ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Güldür Güldür Hüseyin, 2014 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Komedi Dizisi” ödülünü kazanmıştır.

Güldür Güldür Hüseyin Gerçek Adı

Güldür Güldür Hüseyin dizisinde Hüseyin karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Uğur Bilgin’dir. Uğur Bilgin, 1954 yılında Ankara’da doğmuştur. Bilgin, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Bilgin, tiyatro, sinema ve televizyon dizilerinde birçok rol almıştır. En bilinen rolleri arasında Güldür Güldür Hüseyin, Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü dizilerindeki rolleri yer almaktadır.

Güldür Güldür Hüseyin Konusu

Güldür Güldür Hüseyin dizisi, Hüseyin (Uğur Bilgin) adlı bir taksi şoförünün ve ailesinin başından geçen komik olayları konu almaktadır. Hüseyin, iyi kalpli ve yardımsever bir taksi şoförüdür. Ancak, aynı zamanda oldukça saf ve komik bir kişiliğe sahiptir. Hüseyin’in eşi Ayşe (Şebnem Bozoklu), çalışkan ve düzenli bir kadındır. Ayşe, Hüseyin’in saf ve komik hallerine rağmen onu çok sevmektedir. Dizide ayrıca Hüseyin ve Ayşe’nin çocukları olan Deniz (Elif Doğan) ve Can (Burak Tozkoparan) da yer almaktadır. Deniz, zeki ve başarılı bir öğrencidir. Can ise yaramaz ve hareketli bir çocuktur.

Dizide, Hüseyin’in taksi şoförlüğü sırasında yaşadığı komik olaylar, ailesiyle olan ilişkileri ve mahalledeki diğer insanlarla olan etkileşimleri konu edilmektedir. Hüseyin’in saf ve komik halleri, izleyicileri kahkahaya boğmaktadır.

Güldür Güldür Hüseyin İle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi