Ufak Tefek Cinayetler Pelin Gerçek Adı

Ufak Tefek Cinayetler Pelin Gerçek Adı: Aslıhan Gürbüz

Ufak Tefek Cinayetler, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, Ay Yapım imzalı, Deniz Yorulmazer’in yönettiği, Merve Girgin’in senaryosunu yazdığı, 2017-2018 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Türk televizyon dizisidir.

Dizide, Pelin karakterini Aslıhan Gürbüz canlandırmaktadır. Aslıhan Gürbüz, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2005 yılında “Aşk-ı Memnu” dizisinde Bülent karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra “Yaprak Dökümü”, “Aşk-ı Ekmek”, “Suskunlar”, “Kara Para Aşk”, “Muhteşem Yüzyıl Kösem” ve “Ufak Tefek Cinayetler” gibi dizilerde rol almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler Konusu

Dizinin konusu, İstanbul’un zengin semtlerinden birinde yaşayan beş kadının hayatları etrafında dönmektedir. Bu kadınlar, Pelin, Merve, Arzu, Oya ve Elif’tir. Pelin, başarılı bir avukattır. Merve, zengin bir iş adamının karısıdır. Arzu, bir ev hanımıdır. Oya, bir doktorudur. Elif ise, bir gazetecidir.

Bu beş kadın, birbirlerinden çok farklı hayatlar yaşamaktadırlar. Ancak, bir gün hepsinin hayatı aynı noktada kesişir. Pelin’in kocası Sarmaşık, öldürülür. Sarmaşık’ın ölümü, bu beş kadının hayatlarını altüst eder. Her biri, Sarmaşık’ın ölümünden sorumlu tutulur.

Dizide, bu beş kadının Sarmaşık’ın ölümünden sonra yaşadıkları olaylar anlatılmaktadır. Kadınlar, Sarmaşık’ın ölümünün arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele ederler. Ancak, bu mücadele sırasında birbirleriyle de çatışırlar.

Ufak Tefek Cinayetler İle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi