Yaprak Dökümü 2 Şevket Gerçek Adı

Yaprak Dökümü 2 Şevket Gerçek Adı: Caner Cindoruk

Yaprak Dökümü dizisinin ikinci sezonunda Şevket karakterini canlandıran oyuncu Caner Cindoruk’tur. 1980 yılında Adana’da doğan Cindoruk, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2002 yılında oyunculuk kariyerine başladı ve birçok dizi ve filmde rol aldı.

Yaprak Dökümü 2 Konusu

Yaprak Dökümü 2, Ali Rıza Bey ve ailesinin hikayesini konu alan bir Türk televizyon dizisidir. Dizi, 2006 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başladı ve 2010 yılında sona erdi. Dizi, Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Dizinin konusu, Ali Rıza Bey’in (Halil Ergün) ve eşi Hayriye Hanım’ın (Gülşen Tuncer) çocuklarının hikayesi etrafında dönmektedir. Ali Rıza Bey, emekli bir öğretmendir ve Hayriye Hanım ise ev hanımıdır. Çocukları Fikret (Mehmet Aslantuğ), Leyla (Fahriye Evcen), Necla (Özge Özpirinçci) ve Şevket’tir (Caner Cindoruk).

Fikret, ailenin en büyük çocuğudur ve bir avukattır. Leyla, ailenin ortanca çocuğudur ve bir öğretmendir. Necla, ailenin en küçük çocuğudur ve bir öğrencidir. Şevket ise ailenin tek erkek çocuğudur ve bir iş adamıdır.

Dizide, Ali Rıza Bey ve ailesinin yaşadığı sorunlar ve zorluklar anlatılmaktadır. Aile, ekonomik sıkıntılar, çocukların evlilikleri ve boşanmaları, sağlık sorunları ve ölüm gibi birçok sorunla karşı karşıya kalmaktadır. Ancak, aile üyeleri birbirlerine olan sevgileri ve bağlılıkları sayesinde bu sorunların üstesinden gelmeyi başarmaktadırlar.

Yaprak Dökümü 2 İle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar

  • Yaprak Dökümü 2 resmi web sitesi: https://www.kanald.com.tr/yaprak-dokum
  • Yaprak Dökümü 2 IMDb sayfası: https://www.imdb.com/title/tt0487802/
  • Yaprak Dökümü 2 Wikipedia sayfası: https://tr.wikipedia.org/wiki/Yaprak_D%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC_2
  • Yaprak Dökümü 2 tüm bölümleri: https://www.dizigundem.com/yaprak-dokum-2-tum-bolumler
  • Yaprak Dökümü 2 fragmanları: https://www.youtube.com/watch?v=u_8-0l34_74

Yayımlandı

kategorisi