Basit Patik Örnekleri

Basit Patik Örnekleri

Patikler, ayakları sıcak tutmak için giyilen, genellikle yün veya pamuk gibi doğal malzemelerden yapılan örme ayakkabılardır. Patikler, farklı renk ve desenlerde örülebilir ve her yaştan insan tarafından giyilebilir.

Basit patik örmek için, öncelikle gerekli malzemeleri toplamanız gerekir. Bunlar şunlardır:

  • Yün veya pamuk ipliği
  • Örgü şişleri
  • Makas
  • İğne

Malzemeleri topladıktan sonra, patiğin tabanını örmeye başlayabilirsiniz. Taban için, 20 ilmek atarak başlayın. Daha sonra, düz örgü tekniğiyle 10 sıra örün.

Tabanı ördükten sonra, patiğin yanlarını örmeye başlayabilirsiniz. Yanlar için, taban ilmeklerinin yarısını bir şişe alın ve diğer yarısını diğer şişe alın. Daha sonra, düz örgü tekniğiyle 10 sıra örün.

Yanları ördükten sonra, patiğin önünü örmeye başlayabilirsiniz. Ön için, taban ilmeklerinin yarısını bir şişe alın ve diğer yarısını diğer şişe alın. Daha sonra, düz örgü tekniğiyle 10 sıra örün.

Önü ördükten sonra, patiğin arkasını örmeye başlayabilirsiniz. Arka için, taban ilmeklerinin yarısını bir şişe alın ve diğer yarısını diğer şişe alın. Daha sonra, düz örgü tekniğiyle 10 sıra örün.

Arkayı ördükten sonra, patiğin topuğunu örmeye başlayabilirsiniz. Topuk için, taban ilmeklerinin yarısını bir şişe alın ve diğer yarısını diğer şişe alın. Daha sonra, düz örgü tekniğiyle 10 sıra örün.

Topuğu ördükten sonra, patiğin burnunu örmeye başlayabilirsiniz. Burun için, taban ilmeklerinin yarısını bir şişe alın ve diğer yarısını diğer şişe alın. Daha sonra, düz örgü tekniğiyle 10 sıra örün.

Burnu ördükten sonra, patiği bitirmek için kalan ilmekleri kesin ve iğne ile dikin.

Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi